Goed haar bepaalt je algehele uitstraling! Hoewel kort haar een enorme boost kan geven aan je zelfvertrouwen, kan soms ook het tegenovergestelde waar zijn. Spijt hebben van je kapsel is een situatie waarin je jezelf niet zou willen bevinden. Echter, als je haar aan de korte kant is, misschien als gevolg van een recente knipbeurt of toevallige schade, zijn er een scala van haarverlenging opties van tailormade hair voor u om uit te kiezen die gladde en subtiele resultaten zullen produceren waarbij de extensies onopgemerkt blijven.

Terwijl het blenden in hair extensions een uitdaging kan zijn, zijn er verschillende methoden voor een naadloze overgang van kort naar lang haar. Op deze manier kunt u genieten van het pronken met beide stijlen – kort haar en lang haar – zonder de zorg van een langdurige verbintenis.

Wat zijn extensions?

Extra haarverlenging voegt lengte en dikte toe aan natuurlijk menselijk haar en is ook bekend als kunstmatige haar integratie. Extensies, die extra menselijk haar of synthetisch haar op te nemen, kan worden gelijmd, genaaid of geclipt op natuurlijk haar. Hoewel de meeste extensies 100% menselijk haar zijn, betekent dit niet dat ze allemaal beperkt zijn tot deze specifieke soort. Synthetische extensions bevatten geen menselijk haar en zijn vervaardigd uit verschillende synthetische of gemengde vezels. Ze zijn een stuk goedkoper in aanschaf en gaan niet zo lang mee als echt menselijk haar, dus we raden altijd aan om voor 100% human hair extensions te gaan.

Human hair, aan de andere kant, is net zoals het klinkt, puur 100% menselijk met geen toevoegingen en is afkomstig van een donor. Wij gebruiken alleen Beauty Works 100% human hair bij Angel Hair Extensions. Wil je hier meer over weten, bekijk het hier in de shop.

Van kleur, stijl en kwaliteit, tot de toepassing, zowel echt als synthetisch haar komt in verschillende vormen. De kwaliteit van synthetische vezels kan vrij stijf zijn en niet zo vlekkeloos als menselijk haar. Soms hebben ze een pezige textuur of voelen ze ruw aan. Daarom past het niet altijd perfect bij uw natuurlijke korte haar. Menselijk haar daarentegen past heel goed bij uw haar omdat het alle eigenschappen van echt haar heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.